avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere plata taxelor colegiul psihologilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere plata taxelor colegiul psihologilor

Este legal ca sa mi se ceara sa plătesc taxele restante la Colegiul psihologilor începând cu anul 2009? Menționez ca nu am practicat ca psiholog în cabinet individual în aceasta perioada și nu mi s-a emis nicio factura pentru a achita aceste taxe.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:45, 24 Iunie 2018
NU. Daca nu aveti niciun raport contractual si nu s-au emis facturi, nu pot sa va solicite sume aiurea. Si in plus, pot solicita doar plata unor taxe din anul 2015.
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
Company Advising, utilizator
ati putea sa imi spuneti o lege pe care sa o argumentez?
Prescriptia este prevazuta de Codul Civil. Punctual, trebuie vazut ce anume solicita ei si ce temei invoca.
In primul rând, cei care se pretind acum conducerea Colegiului Peihologilor din România sunt niste impostori. Sa nu cumva sa plătiți pentru ca banii Dvs nu vor fi folosiți decât in interese oculte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu prescrierea facturilor CountPorcula CountPorcula Am o mica nelamurire in ceea ce priveste prescrierea facturilor. Daca de exemplu am o factura de la o firma (telefonie mobila)care a fost emisa in 24.11.2008 ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului material la actiune machis machis In anul 2010 am incheiat un contract de furnizare produse petroliere în care aveam calitatea de achizitor. O perioadă de timp furnizorul a livrat produsele ... (vezi toată discuția)
Prescriptie. Imparatul Imparatul Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)