avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... demersuri pentru obtinere pensie de invaliditate grad ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

demersuri pentru obtinere pensie de invaliditate grad 1 si alte drepturi

Buna ziua, fratele meu in varsta de 53 ani si 35 ani vechime a fost de curand diagnosticat cu insuficienta renala - dependent de dializa si va fi incadrat in gradul 1 de invaliditate. Ma puteti ajuta cu demersurile si institutiile la care trebuie sa se adreseze pentru a obtine pensia de invaliditate si toate celelalte drepturi de care poate beneficia.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
Cristina Lung, Contabil
Cel mai recent răspuns: Cristina Lung , Contabil 08:57, 20 Iunie 2018
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile pentru acordarea pensiei de urmas pe caz ... Florin-V Florin-V Care sunt conditiile pentru acordarea pensiei de urmas pe caz de boala? As dori putin ajutor cu urmatoarea speta: fratele meu a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)