avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un razpuns : in perioada mai2016-mai2017 am fost angajat apoi o luna fara plata apoi pana in august 2017 angajat din nou iar apoi contractul de munca a incetat si nu am lucrat pana in prezent sotia a nascut in mai 2018 ....pot beneficia de indemnizatie ? De la primaria mi.au spus ca trebuie neaparat sa fiu angajat in momentul nasterii ...este corect ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu olteanu , utilizator 23:39, 19 Iunie 2018
perioada eligibila pentru CCC : iunie 2016 - mai 2018

perioade luate in calcul : iunie 2016 - mai 2017 (12 luni) plus celelalte perioade lucrate

In speta, puteti beneficia de indemnizatie.

Si ce este de facut in cazul acesta dat fiind ca reprezentantul primariei imi spune ca trebuia sa fiu angajat in momentul nasterii ? Pot sa depun dosarul in alta parte ?
Cornel Vasile a scris:

perioada eligibila pentru CCC : iunie 2016 - mai 2018

perioade luate in calcul : iunie 2016 - mai 2017 (12 luni) plus celelalte perioade lucrate

In speta, puteti beneficia de indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil Santutoo Santutoo Buna Sotia mea a lucrat in perioada Mai 2016- Decembrie 2017. In decembrie s-a concediat . Acum este însărcinata si in Septembrie urmează sa nască Eu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Timea Bara Timea Bara Buna! Sunt o mamica care in noiembrie ca avea doi ani de cand a nascut. Sunt din nou gravida,sarcina avand aproape doua luni . Frirma la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)