avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica

Buna ziua,
Persoana cu handicap accentuat:
1. pensionat cu limita de varsta,
2. angajat cu contract de munca perioada nedeterminata - program normal
3. pe langa venituri salariale mai are pe 2017 :
a. dividende ridicate lunar pentru anii precedenti
b. venituri din actiuni bursa
c. venituri din dobanzi bancare
Ce completeaza in declaratia unica?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic_cas , utilizator 09:56, 21 Iunie 2018
Va completa doar prima parte a declaratiei unice pentru inchiderea anului 2017 bifand la transferul titlurilor de valoare si trecand acolo veniturile (castigul din hartia primita de la broker pentru situatia anului 2017) din trazactionare actiuni bursa.
Dar cel mai bine ar fi sa mergeti direct la finante ca sa va ajute ei cu completarea si depunerea la ghiseu ca sa nu gresiti.
Buna ziua domnule Moderator, Daca ma trimiteti la finante sa ma ajute ei inseamna ca nici dumneavoastra ca si ei nu stiti. De altfel raspunsul este foarte general si nu cuprinde toate elementele la care am facut referinta in mesaj (dividende 2017, handicapul influenteaza, CASS pt. dividende ridicate in ian. 2017, ). De alt fel toate articolele pe care le prezentati sunt tratate la modul general , nimic concret. Nu sunt multumit de raspuns, cred ca am platit degeaba abonamentul la dumneavoastra. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cand platesc impozitul pe castigurile din investitii? respect_ respect_ Cum si cand platesc impozit pe castiguri din investitii (actiuni pe bursa)? Ce formulare completez si cand le depun? 1) Daca vand actiuni astazi cu un ... (vezi toată discuția)
Cass completare formular unic steef steef Anul acesta estimez venituri din activitati independente peste 22.800 lei prin urmare platesc cass si cas raportat la 1900 lei pe luna .Deasemenea anul acesta ... (vezi toată discuția)
Pentru dividendele 2017 se platese cass? Toni 2007 Toni 2007 Trebuie sa platesc CASS la dividende incasate in 2017, ptr 2017,firma fiind apoi lichidata in Ian 2018? ( valoarea acestora fiind peste pragul de 22800 lei) ... (vezi toată discuția)