Am infiintat in martie o firma cu activitate online, fara salariati, unic asociat, neplatitoare de tva. Am achizitionat cateva produse dar inca nu am deschis magazinul.
Va trebui sa depun declaratia 100 pe zero?
Trebuie sa inregistrez in contabilitate facturile de intrare si sa ma inscriu in revisal sau in alt sistem?
Ce formalitati trebuie sa mai urmez pentru a fi in regula pe acest prim trimestru?
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu revisalul veti avea treaba doar in momentul candveti dori sa angajati salariati p firma.
Acum veti depune trimestrial pana pe 25 iulie pentru trimestrul II doar declaratia 100 pentru impozitul pe venitul microintreprinderii 3% chiar si cu zero.
E posibil ca sa trebuiasca sa fi depus si pentru trimestrul I, pana pe 25 aprilie 2018. (Asta in functie de data cand ati depus formularul 010 la finante).
In registrul de casa va inregistrati toate platile facute la inregistrarea firmei dar si cele cu achizitionarea firmei. Pentru facturi completati nir. Veti incheia fiecare luna cu balanta.
Firma nou infiintata
Seel
Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)