avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumpărat de pe OLX 3 bilete la un concert pe care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumpărat de pe OLX 3 bilete la un concert pe care le-am revândut, iar ulterior am aflat erau false. Ce pot să pățesc, având în vedere că am toate datele celui care mi le-a vândut, factura de la curier și mesaje cu el?

Buna ziua ,
am cumparat 3 bilete la un concert de pe olx. Din cauza ca nu am mai putut sa particip la concert le-am vandut mai departe ( fata in fata cu respectiva persoana) ca pe urma sa aflu ca biletele au fost fals. Ce pot eu sa patesc avand in vedere ca am toate datele celui care mi le-a vandut + factura de la curier si mesaje cu el si tot. Am eu ce sa patesc sau cel care mi le-a vandut mie ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu patiti nimic din punct de vedere al raspunderii penale, din descrierea dvs rezulta ca ati fost in eroare.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Deci nu pot sa patesc nimic daca biletele erau false ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa-i dati inapoi banii cumparatorului.

Poi eu trebuie sa ii dau banii avand in vedere ca si eu la randul meu asa le-am cumparat??
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sa-i dati inapoi banii cumparatorului.

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul unei plangeri asta ar fi solutia. Ii dati banii celui caruia i-ati vandut biletele, urmand a va indrepta impotriva celui de la care le-ati cumparat pentru recuperarea prejudiciului.

Alte discuții în legătură

Ramburs olx mike42 mike42 Buna ziua, am vandut o piesa electronica pe OLX. Pentru trimiterea pachetului am facut prin intermediul OLX o solicitare catre Cargus pentru livrare cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune olx am comandat un telefon prin olx, cu plata ... curatedby curatedby URGENT inselaciune olx Am comandat un telefon prin olx, cu plata ramburs, colet cu verificare. Astazi a ajuns. Telefonul se presupunea ca este nou, pe colet ... (vezi toată discuția)
Atentie la rca-urile false!!!!!!!!!! ContSters174925 ContSters174925 Mare atentie soferi!!!!...Au aparut si intermediari ce emit RCA-uri false...s-a intamplat in Buzau. La prima vedere pare imposibil asa ceva...dar pentru ... (vezi toată discuția)