avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumpărat de pe OLX 3 bilete la un concert pe care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumpărat de pe OLX 3 bilete la un concert pe care le-am revândut, iar ulterior am aflat erau false. Ce pot să pățesc, având în vedere că am toate datele celui care mi le-a vândut, factura de la curier și mesaje cu el?

Buna ziua ,
am cumparat 3 bilete la un concert de pe olx. Din cauza ca nu am mai putut sa particip la concert le-am vandut mai departe ( fata in fata cu respectiva persoana) ca pe urma sa aflu ca biletele au fost fals. Ce pot eu sa patesc avand in vedere ca am toate datele celui care mi le-a vandut + factura de la curier si mesaje cu el si tot. Am eu ce sa patesc sau cel care mi le-a vandut mie ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cine spune ca erau false biletele care le-ai primit?

ciocoflender007 a scris:

Cine spune ca erau false biletele care le-ai primit?

Si la ce eveniment erau? Cine ar falsifica niste amarate de bilete? Nu va puteati da seama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)
Ramburs olx mike42 mike42 Buna ziua, am vandut o piesa electronica pe OLX. Pentru trimiterea pachetului am facut prin intermediul OLX o solicitare catre Cargus pentru livrare cu ... (vezi toată discuția)
Atentie la rca-urile false!!!!!!!!!! ContSters174925 ContSters174925 Mare atentie soferi!!!!...Au aparut si intermediari ce emit RCA-uri false...s-a intamplat in Buzau. La prima vedere pare imposibil asa ceva...dar pentru ... (vezi toată discuția)