avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata TVA SPLIT
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata TVA SPLIT

Buna ziua ! De la 1.06.2018 firma la care lucrez aplica sistemul TVA SPLIT. Intrebare : din contul deschis la trezorerie automat se poate face plata TVA catre furnizori in cont DE BANCA (desi acestia nu sunt in sistemul TVA SPLIT )? Ca , de regula, din trezorerie nu se admit plati catre banci...decat in cazul transferurilor de sold intre conturile proprii...
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Split tva 2019 ionela11 ionela11 Buna dimineata, Am verificat pe site la ANAF si firma mea aplica split TVA de la 01.04.2019. Cand vreau sa aflu ce cont am deschis cu TVA imi spune ca inca ... (vezi toată discuția)
Split tva raziol raziol Buna ziua, Daca sunt o firma care nu aplica Split TVA si trebuie sa incasez de la o firma care aplica, cum va face firma respectiva plata tinand cont ca eu ... (vezi toată discuția)
Tva nevirata in contul de tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o firma care aplica split tva,... am facturat catre client si cu toate ca i-am trimis instiintarea sa vireze banii in conturi separate (baza ... (vezi toată discuția)