avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de folosinta Nume Societate pe documente ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de folosinta Nume Societate pe documente printabile

Buna ziua..
Prin SEAP am o parte dintr-o lucrare de printat, tip Xerox; este vorba de o mapa de prezentare pe hartie de 250g A3 extins .. Sunt centru de Grafica, Editare Foto - Video, web design, programare, etc.. insa, mi s-a cerut sa printez/scriu pe spatele mapei "EDITOR PROIT DOMAIN SRL" ... Mentionez ca documentul printat este sub incidenta unui Proiect Cofinantat/ European..
Intrebarea este: am voie sa trec asa ceva pe mapa?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
proitdomain, utilizator
Cel mai recent răspuns: proitdomain , utilizator 16:26, 10 Septembrie 2018
Nu e o problemă de proprietate intelectuală. Cred că ar fi două potențiale probleme:
1. Societatea respectivă e de acord cu asta? Adică își asumă?
2. Cum împietează asupra derularii contractului dvs?
Buna ziua,
va multumesc pentru timpul acordat si raspunsul dvs.
Nu am mai avut cand sa intru aici, insa intre timp s-a rezolvat.

Societatea in sine dorea sa trec ce am precizat mai sus, insa nu permiteau cerintele Proiectului. Nu s-au citit complet cerintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre caen 1812, 5819 si 7311 A_Stefan A_Stefan Buna ziua, Doresc sa realizez o investitie intr-o noua activitate, prin fonduri europene, prin care sa creez materiale publicitare, de genul afise, bannere, ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)