avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia de stimulent de inserție?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de stimulent de inserție?

Buna seara!
Soțul meu se afla in Ccc și ar vrea să înceapă munca înainte ca fetița să împlinească 2 ani.
Mai exact cea mica are 1 an și jumatate iar soțul vrea sa înceapă munca la un serviciu nou.
Poate beneficia de stimulent? Sau trebuie sa,se întoarcă exact cu 60 de zile ca fetița să împlinească 2 ani.
Și dacă se poate ce acte ar trebuii sa ducă la primărie?
Vă mulțumesc și aștept răspuns!!
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 15:43, 23 Iunie 2018
Nu este obligatoriu sa se intoarca exact cu minim 60 de zile ,poate reveni si mai inainte la munca.
In acest caz, va beneficia de stimulentul de insertie.

Acte care se depun :
- decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii
- cerere de acordare a stimulentului de insertie.
Și știți cumva când ar trebui să depună actele aceastea la primărie?
Adică trebuie sa le depuna înainte să înceapă munca sau după ce semnează contractul de munca?
Si stimulentul de inserție îl va primii imediat cum încetează indemnizația sau durează mai mult timp?
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Atimaci Atimaci Buna . Am lucrat inaintea sa se nasca fetita mai mult de 24 luni. Dupa nastere am intrat in ccc. Apoi dupa 7 luni m am intors la servici si a intrat sotul in ... (vezi toată discuția)