avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosa septica mare langa casa in Cosmopolis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosa septica mare langa casa in Cosmopolis

Ma confrunt cu o situatie delicata si as dori un sfat.
Am achitat avansul pentru o casa in cosmopolis, casa fiind ultima care va fi construita in complex. Ea face parte din grupul N 24. Dupa ce au fost vandute toate casele din complexul N23 si N 24, constructorul a inceput sapaturile pentru o fosa septica mare in spatele casei la 5-7 metri. Nici unul din proprietari nu a fost informat de constructia fosei septice, lucrarile incepand dupa vanzarea tuturor caselor. Nu as fi cumparat casa daca as fi stiut de fosa septica. Problema e ca am semnat un contract si as vrea sa stiu daca exista temei legal pentru anularea contractului. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:43, 24 Iunie 2018
Stabilirea / identificarea temeiului legal pentru anularea contractului, se poate efectua in cadrul unei consultante juridice, avand ca "element de pornire" contractul a carui anulare se urmareste...
In mod normal, fosa septica ar trebui sa se regaseasca pe planul de ansamblu al intregului complex rezidential, plan care la data incheierii contractului de vanzare-cumparare pentru casa dvs., daca il cereati trebuie sa vi se puna la dispozitie.
Daca in zona nu exista canalizare, constructia fosei era obligatorie, iar dvs., in conditiile in care doreati sa aflati cum se face colectarea si epurarea apelor menajere din zona trebuia sa-l cereti.
Verificati in contractul semnat ce se mentioneaza despre utilitati si in special despre canalizari. Cele mai multe surprize intervin pe linia utilitatilor.
In functie de prevederile exprese din contract, cand acestea nu sunt respectate puteti solicita anularea in instanta a contractului incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de mediu pentru fosa septică stela chelner stela chelner Buna ziua Pentru constructia unei case este necesar si avizul de mediu. Casa se construieste intr-o locatie unde nu exista canalizare comunala la acest ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)