avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort - căsătorie în Pakistan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort - căsătorie în Pakistan

Pakistanezii când divorțează, nu li se da un act la mâna? Cunosc pe careva care spune ca ei divorteaza " din gura" , si nu li se da niciun act!
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ana M B , utilizator 13:29, 1 Iulie 2018
Depinde unde a fost incheiata casatoria. Nu este adevarat ca desfacerea casatoriei se face "din gura"
Ei s.au casatorit in tara lor, Pakistan! El spune ca asa se face acolo:" din gura", ca nu au acte doveditoare!

Viorel Iordache a scris:

Depinde unde a fost incheiata casatoria. Nu este adevarat ca desfacerea casatoriei se face "din gura"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de un cetatean pakistanez ro.elena ro.elena buna,va scriu in numele surorii mele care dupa parerea mea a facut greseala vietii ei.stabilita in strainatate,mai precis spania,avand ca iubit un cetatean ... (vezi toată discuția)
Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)
Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)