avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi

Am plecat din bun si am uitat de rovineta miam adus aminte a doua zi .Am mers la o benzinarie si am platito credeti ca se ia in calcul ca am platit a doua zi
Cel mai recent răspuns: mariagradinaru180@gmail.com , utilizator 09:17, 27 Iunie 2018
Nu stiu ce sa zic nu am raspuns la acest mesaj totus multumesc ptr intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am uitat să plătesc alimentarea la pompă la benzinărie. care pot fi consecințele? Ochiciac Ochiciac Am uitat sa plătesc alimentarea cu Diesel la o benzinărie. Valoarea a fost de 20€. Ce consecințe pot primi ca maine am programare sa stau de vorba cu un ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină a unui consătean, am dat bani ... Maria bidi Maria bidi Bună, în cazul meu e ceva mai grav cred eu, deci am cumpărat o mașină a unui consătean, am dat bani, am fost la primărie ia eliberat fiscal, am făcut ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinieta cosmos73 cosmos73 Am luat o amenda pt.rovineta pe data de 27.05.2011 care am primito pe data de 21.11.2011 eu am masina pe firma iar ei au platit 125 lei adica jumate din cei ... (vezi toată discuția)