Bună, în cazul meu e ceva mai grav cred eu, deci am cumpărat o mașină a unui consătean, am dat bani, am fost la primărie ia eliberat fiscal, am făcut contractele, am înregistrat-o pe firma mea personala, pe urma fiind deja proprietar am continuat am făcut asigurare rovineta itp, am fost la înmatriculări auto bun am devenit proprietar în toată regula de buna credință, deja circulam cu mașina după ce miam știu to in regula, a trecut 10 luni, ok nefiind oprita de politie niciodată, ei ce sa vezi, ca întra seara era o raza verificări pe străzi, hop și eu eram în ultima zi valabila asigurare, ma identificat aveți o problema doamna, îmi pare rău dar trebuie să reținem certificatul și tablele, mașina are sechestru, cum adică nu înțeleg nimic eu nu am zisem nu ma știu cu datorii, spune nu e vorba de dvs, ci de fostul proprietar are sechestru din 2018 eu o cumpărasem in 2024,deci amenda nu aveți voie sa mai circulați mia fotografiat kilometrajul, nam voie sa o mișc, desigur ca miam adus acasă mașina ca nu miam lăsat-o pe străduță, iau legătura cu fostul proprietar uite asa uite asa am pățit, ei fiind plecați vreau să-mi trimită bani nu vor ca prima data sa ii trec mașina asa nu vreau ma tem de teapa, cea mai corect sa pot să-mi recuperez banii sa o dau în tribunal, sau rog un sfat cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns:
trandafir2 , moderator
21:21, 3 Iulie 2025