avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane

Dacă un angajat ocupă postul de contabil şef cu studii medii poate fi trecut ca economist studii superioare după terminarea Facultăţii de ªtiinţe Economice,cursuri ID,cu durata de 3 ani din cadrul Universităţii de Vest *Vasile Goldiş*,fără masterat.
Maria 60
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 13:23, 3 Noiembrie 2009
Ordinul/Ordinele ministrului muncii si protectiei sociale privind aprobarea COR specifica: CONTABIL SEF. Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)
Legea Contabilitatii contine urmatoarele prevederi:
(2) Persoanele prevazute la art. 1 organizeaza si conduc contabilitatea, de regula (dar nu obligatoriu), în compartimente distincte, conduse de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana împuternicita sa îndeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare si raspund împreuna cu personalul din subordine de organizarea si conducerea contabilitatii, în conditiile legii.
Exiasta o neconcordanta intre cele doua documente ce ofera loc de interpretari.
La intrebarea dumneavoastra se poate raspunde pozitiv sau negativ, in functie de interesul fiecaruia.In speta de fata depinde de sefii dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii de conducere tamas_letitia tamas_letitia Oficiile de Studii Pedologice si Agrochimice sunt institutii cu personalitate juridica, finantate din venituri proprii (Hotararea 751/21 iulie 2010,art.6 si ... (vezi toată discuția)
Cor lulita lulita am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune ,sistem bologna fara a mai continua master ,cum pot fi incadrata conform COR,pot avea ... (vezi toată discuția)
Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)