avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cor

am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune ,sistem bologna fara a mai continua master ,cum pot fi incadrata conform COR,pot avea functie de contabil sef?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 30 Martie 2011
COR ''spune'':

Subgrupa majora 12, Grupa minora 123, Grupa de baza 1231
123102 Contabil sef
Nivelul de instruire: nedefinit; superior, dar nu neaparat

Deci daca va sunt apreciate si recunoscute calitatile de contabil puteati sa fiti si pana acum :) Totul depinde de conducerea unitatii/firmei unde lucrati.

:luck:
nivelul de instruire e de 3 ani ,fara alte studii
In COR ''nivel de instruire'' se refera la nivelul studiilor, in cazul dvs. e vorba de studii superioare (facultatea, nu conteaza ca e pe sistem Bologna). Eu faceam referire la faptul ca puteati fi contabil sef si cu studii medii, adica doar cu liceul, daca s-ar fi dat o decizie de catre conducatorul unitatii in acest sens.
Art.10 alin.2 din Legea nr.82/1991 prevede ca : Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta conform cor Marius Golianu Marius Golianu Buna ziua. Imi poate sugera si mie cineva va rog o incadrare pentru o persoana care lucreaza ca operator intr-un Call Center??? Am cautat in COR insa ... (vezi toată discuția)
Resurse umane maria60 maria60 Dacă un angajat ocupă postul de contabil şef cu studii medii poate fi trecut ca economist studii superioare după terminarea Facultăţii de ªtiinţe ... (vezi toată discuția)