avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de funcții la același angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de funcții la același angajator

Buna ziua

Va rog sa ma ajutați intr-o problema.
Care sunt contribuțiile și cum se calculează acestea la un salariat ce are cumul de funcții la același angajator?
Pentru jumătatea de norma cum ii plătesc contribuțiile?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Lionte , utilizator 16:05, 26 Iunie 2018
iar concediul de odihna se da doar la functia de baza nu si pentru cea cumulata ?
Asa am gasit in HG 250/1992
HG 250/1992 este valabila numai pentru sectorul bugetar.
noi suntem institutie publica de cultura.

iar potrivit acestui articol ar insemna sa figureze in concediu de odihna doar la functia de baza si pentru functia cu jumatate de norma sa il pontez?

nu prea e in regula acest aspect..... acest salariat insemna ca nu poate pleca la propriu in concediu de odihna, cam asa interpretez ....

mentionez ca de la ITM ni s-a spus ca in contractul de munca trebuie sa specific si programul de munca pentru jumatatea de norma, respectiv de la 07 la 08 si de la 16 la 19. Programul functiei de baza este de la 8 la 16, iar sambata si duminica liber.

Nu stiu cum sa ii trec in CIM daca beneficiaza de zile concediu de odihna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cf hg 250/1992 Camelia Bianca Camelia Bianca Buna ziua, Va rog frumos daca poate sa-mi raspunda cineva la urmatoarea dilema: O persoana angajata intr-o institutie publica, este nominalizata in echipa de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la cumul mic57 mic57 Am un CIM cu jumatate de norma, in cumul. Angajatorul nu vrea sa-mi acorde concediu de odihna platit pe motiv ca acesta se acorda numai la functia de baza. ... (vezi toată discuția)