avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumutati

Buna seara,
Acu o luna de zile i-am dat "patronului" meu 120 de euro bani cu imprumut. Fara nici un contract sau chitanța....asa pe incredere. Banii nu sunt multi dar ideea este ca mi-a zis ca imi va da banii intr-o saptamana, ceea ce nu s-a intamplat. Acu mai nou, m-a blocat peste tot, nu mai dau de el si nici banii nu are de gand sa mi-i dea dupa cum se vede. Ce as putea face eu? Pot merge la politie sa fac o plangere? Sau unde trebuie sa merg?
Astept raspunsul d-voastra.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rlory24 , utilizator 08:52, 26 Iunie 2018
Buna seara,
Daca este patronul atunci inseamna ca sunteti angajatul lui deci ar trebui ca cineva din firma sa stie de el.
Faceti plangere la Politie dar cum dovediti?
Inainte de a ma bloca de pe orice mijloc conversational, am mesajele cu el prin care spune ca imi va da banii. Pot sa atasez la plangere aceste mesaje? Se tine cont?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit salariul in germania ClaudiuPetreanu ClaudiuPetreanu Buna ziua! As avea o mare problema. Din ianuarie 2017 pana la data de 15 martie 2017, am fost in Germania pentru a lucra pe un santier ca sa pot sa strang bani ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru înșelătorie bună ziua, am împrumutat ... alexstana1988 alexstana1988 Plângere penală pentru înșelătorie Bună ziua, Am împrumutat pe cineva acum 1 an cu o suma de 3000 de euro și nici până în ziua de astăzi nu ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat bani unei persoane si nu ii mai pot recupera Costy872017 Costy872017 La inceputul acestui an, prin luna aprilie, am imprumutat unui client o suma de bani pe care i-am platit-o la casa de marcat cu un card de-al meu. ( suma, 1500 ... (vezi toată discuția)