avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația

De ce nu se acorda indemnizația de când sa născut copilul adică daca am născut pe 17 februarie 2018 mi-a zis cineva că mi se acordă indemnizația doar de la 1 aprilie 2018 Si atunci pe februarie din 17 până în 28 si luna martie nu se acordă indemnizația?
Mi sa comunicat Angajatorul mi-a suspendat contractul cu data de 1 aprilie 2018 si prenatalul si postnatalul mi-a fost plătit angajator Indemnizația o să o primesc cum am primit salariu la acel angajator cu o lună în urmă Ce e de făcut este normal să facă angajatorul așa Va rog să mă ajutați să mă sfătuiți ce e de făcut va multumesc

Cornel Vasile a scris:

Solicitati in scris AJPIS-ului sa va comunice Decizia de stabilire a cuantumului indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- calculata gresit? serbanc serbanc Buna ziua,mi-a fost aprobat dosarul ptr indemnizatia de crestere copil,intrebarea mea este daca ultimele 4 luni inaintea nasterii copilului nu am mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Legat de indemnizatia pt ccc, daca sotia nu a lucrat 3 luni inainte, pentru ce perioada se incepe plata indemnizatiei, incepand cu ziua nasterii copilului sau o zi ulterioara acesteia ? constantin.alexuta constantin.alexuta Legat de indemnizatia pt CCC, daca sotia nu a lucrat 3 luni inainte, pentru ce perioada se incepe plata indemnizatiei, incepand cu ziua nasterii copilului sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marita la 85% manearoxy manearoxy Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de ... (vezi toată discuția)