avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna nu mi s-a făcut angajarea și nici nu mi-au plătit salariul. Cum îl recuperez?

Buna ziua.
am lucrat la doua firme,cate o luna la fiecare,si denfiecare data am constatat ca nu mi s-a facut angajarea,si nu am primit nici salarul.Cum as putea saa imi recuperez salarul?
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 1 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati semnat nici un contract de munca?Nu aveti un exemplar al contractului de munca?
Nu. Am făcut analizele la medicina muncii, și atât.
Pai atunci e o problema.Exista posibilitatea sa fi muncit la negru si atunci intrebarea e cum demonstrati ca ati muncit pentru a recupera salariul?Mergeti la ITM si interesati-va daca au fost incheiate contracte de munca pe numele dumneavoastra...daca nu.....nu stiu cat castig de cauza veti avea...
Munca la negru este sanctionata atat in dauna angajatorului , cat si a salariatului.

Banii pentru "munca la negru" sunt foarte greu de recuperat.... daca aveti martori care sa sustina ca ati lucrat la acei angajatori, atunci promovati o actiune in instanta.
Da. Numele meu, precum și semnătura mea, figurează pe înscrisuri.

Alte discuții în legătură

Nedreptatit la locul de munca... Felix997 Felix997 Buna ziua, am lucrat timp de 17 zile la o pizzarie ca sofer delivery. Ideea este ca angajatorul a amanat realizarea unui contract de munca pentru faptul ca era ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru munca la negru aa aa buna ziua, am si eu o problema: am fost dat afara de curand de la firma la care lucram. in decizia prin care am fost anuntat scria : \'\'se sanctioneaza cu ... (vezi toată discuția)
Inselat de patron flaviu-valentin flaviu-valentin am fost angajat cu promisuiunea ca o sa am contract de munca si dupa o saptamana de munca pur si simplu nu am mai primit nici bani nici nu am fost angajat . ... (vezi toată discuția)