avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna nu mi s-a făcut angajarea și nici nu mi-au plătit salariul. Cum îl recuperez?

Buna ziua.
am lucrat la doua firme,cate o luna la fiecare,si denfiecare data am constatat ca nu mi s-a facut angajarea,si nu am primit nici salarul.Cum as putea saa imi recuperez salarul?
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 1 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza si ITM-ul.

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Mulțumesc. Dar am făcut-o deja, și mi s-a spus printre altele, ca nu prea pot face nimic.
ITM-ul ce a constatat?
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aștept încă un răspuns..... Care întârzie sa apară.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci in termen de 30/45 de zile de la inregistrarea petitiei ar trebui sa va parvina raspunsul de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am lucrat la negru la un fast-food , eu tot spuneam ... Tudor/Iosif Tudor/Iosif Buna ziua am lucrat la negru la un fast-food , eu tot spuneam la patron că vreau contract de muncă și spunea mereu mergem mâine și tot așa , mă pus să ... (vezi toată discuția)
Nedreptatit la locul de munca... Felix997 Felix997 Buna ziua, am lucrat timp de 17 zile la o pizzarie ca sofer delivery. Ideea este ca angajatorul a amanat realizarea unui contract de munca pentru faptul ca era ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru munca la negru aa aa buna ziua, am si eu o problema: am fost dat afara de curand de la firma la care lucram. in decizia prin care am fost anuntat scria : \'\'se sanctioneaza cu ... (vezi toată discuția)