avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O.U.G. 500 Euro pentru angajatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O.U.G. 500 Euro pentru angajatori

Buna ziua,
Imi puteti spune daca s-a aprobat OUG care ofera 500 euro firmelor care angajeaza someri si asistati social?
La categoria someri intra si persoanele care nu au nici un venit?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: budurca , utilizator 17:05, 1 Iulie 2018
Conform proiectului, angajatorii vor primi lunar, de la stat, 2.250 lei, echivalentul a 500 euro, pentru fiecare angajat din categoria șomerilor sau asistaților social, pentru o perioadă de până la 5 ani.
[ link extern ] /
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pers. cu handiap grav, pensie de invalid. gr.iii cu pfa, se mai poate angaja part-time? a21alex a21alex Bună tuturor. sunt o persoană cu handicap grav(certificat permanent) cu pensie gradul 3 cu drept de muncă, jumătate de normă(4 ore), cu o mică afacere ... (vezi toată discuția)
Lamurire art.85 din legea 76/2002 privind asigurarile pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca rasbagwe rasbagwe Buna ziua, Va rog o clarificare a continutului art. 85 alin.1 din legea 76/2002 prin care statul acorda unele beneficii agentului economic (scutirea de la ... (vezi toată discuția)
Fondul social european Giorgia Cristea Giorgia Cristea Stie cineva daca au intrat banii pe anul 2019, bani provenind de la Fondului Social European, ce vor finanța primele de activare sau de mobilitate acordate ... (vezi toată discuția)