avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua

Buna ziua azi mi a iesit alcolemia la sange.Prima 1,45 si a doua 1,35.Tinand cont ca nu am mai avut alte antecedente,am 5 copii minori in intretinere si lucrez pe ambulanta,ce pedeapsa voi primi si in cat timp imi voi primi permisul.Credeti ca am nevoie de avocat?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 21:29, 10 Iulie 2018
Nenea, esti sofer profesionist. Da ? Presupun ca sti ce ai facut ? Ar trebuii sa sti si ce te asteapta. Te-ai gandit la copii tai si cand te-ai urcat la volan ? Dar la copii altora ? Jumatate din betivii dela volan, au toti cate o "urgenta". Sti desigur si asta.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
viorel55, utilizator
Cam mare alcoolemia, se poate intampla orice, depinde de judecatori...desi o pedeapsa cu suspendare sau o amenda penala sunt cele mai probabile solutii asa cum s-a postat si mai sus.
Problema in Romania este ca daca te prind astea beat la volan chiar daca nu ai facut accident/incident risti sa fii bagat la puscarie, in timp ce altii care omoara pe treceri de pietoni sau se angajeaza in depasiri interzise si la fel omoara isi iau cu suspendare.
Destul de recent am aflat de un caz care a luat cu suspendare desi a omorat un om avand viteza foarte mare si fiind vinovat...i-au dat cu suspendare. Asta e tara de...
Multumesc am o trcere de pietoni chiar în fața porți doua fețițe ale mele au fost lovite chiar pe trecerea de pietoni nu râu dar leau lovit am ajuns la spital o datâ pe cea mare și o datâ pe cia mai micâ de atunci fac instrucție cu ei cum sâ tranverseze strada chiar daca ești pe trecere nu tranvesezi pâna nu vezi câ sau oprit mașinile și din stânga și din dreapta adevarat și eu am greșit o datâ în zece ani și regret

Mihnea Dorian a scris:

Cam mare alcoolemia, se poate intampla orice, depinde de judecatori...desi o pedeapsa cu suspendare sau o amenda penala sunt cele mai probabile solutii asa cum s-a postat si mai sus.
Problema in Romania este ca daca te prind astea beat la volan chiar daca nu ai facut accident/incident risti sa fii bagat la puscarie, in timp ce altii care omoara pe treceri de pietoni sau se angajeaza in depasiri interzise si la fel omoara isi iau cu suspendare.
Destul de recent am aflat de un caz care a luat cu suspendare desi a omorat un om avand viteza foarte mare si fiind vinovat...i-au dat cu suspendare. Asta e tara de...

Credeti ca are relevanta ce masina conduceati cu aceasta alcoolemie? Da, ar fi fost situatie agravanta aceea de a conduce sub influenta alcoolului, in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, ca sofer de ambulanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu viteza sub influenta alcoolului Bujor Alexandru Bujor Alexandru Recent am fost prins cu viteza de 91 km/h in oras si eram si sub influenta alcoolului. 0.54. Intrebarea mea este daca in instanta o sa se aduca vorba si de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru ... lau4rally lau4rally Bună ziua, am o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru răspuns. Sa dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fata de mine, într-un dosar pentru ... (vezi toată discuția)