avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua , am si eu o nedumerire prietena mea si-a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua , am si eu o nedumerire prietena mea si-a pierdut buletinu ...

Buna ziua , am si eu o nedumerire prietena mea si-a pierdut buletinu , noi traim in UK , iar ea trebuie sa se intoarca in tara pentru a face din nou buletinul , am inteles ca trebuie sa mergem la ambasada pentru a elibera titlu de calatorie , dar pentru a elibera acel titlul de calatorie cand mergem acolo trebuie sa prezentam dovada biletului toate bune pana aici ... acum nedumerirea mea este cand e momentu pentru a face check-inu online inainte de imbarcare poate sa isi faca check in cu titlul de calatorie ? Deoarece ea si-a pierdut buletinu si nu va avea la acel moment nici-un act fizic in afara de acel titlu de calatorie
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:53, 14 Februarie 2023
Titlul de calatorie tine loc de document de calatorie pana la destinatie daca nu mai are alt document de identitate. Nu mai poate fi utilizat apoi. In tara sa isi faca atat carte de identitate cat si pasaport ptr orice eventualitate in caz ca o va pati iar. Faceti o poza si copie dupa doc de calatorie si in tara la politie se poate legitima cu orice document, (legitimatie biblioteca, permis de conducere, etc...sa ataseze si copia documentului de calatorie)
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Check-in gresit Ionut F. Ionut F. Mi-am cumpărat un bilet de avion și mi-am făcut check-inul cu buletinul pe care intre timp l-am pierdut. Am fost la ambasada și am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)
Document de calatorie Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)