ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Plata indemnizatiei de somaj inceteaza in urmatoarele situatii:
- la data cand realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri lunare mai mari decat indemnizatia de somaj;
 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 ContSters74221	                   

spuneti-mi va rog ,daca un somer are si alte venituri in perioada in care se afla in somaj,mai primeste ajutorul de somaj? (vezi toată discuția)
	                    ContSters74221	                   

spuneti-mi va rog ,daca un somer are si alte venituri in perioada in care se afla in somaj,mai primeste ajutorul de somaj? (vezi toată discuția)

papa_paul602000	                   

Se pierde somajul daca ai activa o I.I.(intreprindere individuala)? (vezi toată discuția)
	                    papa_paul602000	                   

Se pierde somajul daca ai activa o I.I.(intreprindere individuala)? (vezi toată discuția)

catalinEDX	                   

daca am plecat de la vechiul loc de munca si beneficiez de somas si an acest timp imi deschid o intreprindere individuala mai am dreptul la somaj? (vezi toată discuția)
	                    catalinEDX	                   

daca am plecat de la vechiul loc de munca si beneficiez de somas si an acest timp imi deschid o intreprindere individuala mai am dreptul la somaj? (vezi toată discuția)