avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația ptr elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația ptr elevi

Buna ziua!
Am un nepot ce s.a nascut in Spania si urmeaza acolo o forma de învățământ, dar alocația acolo se acorda pana la varsta de 3 ani.Cui sa ma adresez ca si nepotul meu sa beneficieze de alocatia acordata de statul roman tuturor copiilor ce urmeaza o forma de învățământ?Mentionez ca elevul este in clasa a V a , si este de cetățenie român, nu spaniol .
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
Ana M B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 5 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va institutiilor din tara - AJPIS, DGASPC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii in cazul persoanelor care lucreaza in spania cristi1975 cristi1975 incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se ... (vezi toată discuția)
Alocație bebe român, născut in spania (refuzată în românia) marr marr Gemenii mi s-au născut in Spania in ianuarie 2014. În iunie 2014 am fost să depun actele pentru alocație în România şi mi s-a spus că nu are rost, ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil de la scoala speciala David009 David009 Buna, as dori sa va intreb daca o fetita nevezatoare, in varsta de 19 ani, in prezent, are dreptul la alocatie. A inceput clasa I la varsta de 11 ani si a ... (vezi toată discuția)