Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a reclama tatal copilului care nu-si respecta programul de vizita(cate doua ore,in fiecare sambata si duminica a lunii).Sau nu poate fi reclamat ...el avand dreptul la vizita...dar nu si obligatia de a respecta programul?Mentionez ca deja am fost reclamata pt faptul ca o singura data nu m-a gasit la domiciliu...desi stia unde ne poate gasi chiar de la fiul sau.(9 ani), iar el trei saptamani nu s-a prezentat.Pot notifica la notar zilele in care nu se prezinta?
Foarte interesant cum mama e plina de intentii bune, dar dureaza un proces de stabilire a programului de vizita 3 ani pentru 4 amarate de ore pe saptamana. Actiuni, recursuri, avocati, bani cheltuiti... Silă cu carul! Femeile sunt foarte rele, in general. Oamenii ar trebui sa mearga la scoala de detectat personalitatile "interesante" si pseudo-cinstite inainte sa se casatoreasca. De ura pe care i-o purtati fostului sot si pe care i-ati transfert-o copilului cand ne vorbiti "duoamna"? Nu am nici cea mai mica suspiciune ca tatal este usa de biserică, dar tăntică! Dumnezeu nu culcă-te!
Stimat utilizator, realitatea ne-a învâtat câ existâ exact acelas procentaj de tati abuzivi cât si de mame abuzive.
Fârâ detalii de tip, "tâtal, cât timp a muncit afarâ a plâtit pensie alimentarâ regulat?", " de când s-a întors continuâ sâ-si asume obligatiile alimentare vis-a-vis de copil?" etc..., nu ne putem pronunta.
În nici un caz, pt o singurâ absentâ din partea dvs nu se poate executa nimic!
La vârsta de 3, 6, 9 ani un copil este influentabil.
Pârinti frustrati de faptul câ "Âla m-a lâsat baltâ" sunt grâmadâ, indiferent de sex!
Relatia umanâ între genitori trebuie sâ se desfâsoare în interesul copilului.
Nu uitati, si ar fi bine sâ abordati subiectul si cu tatâl, copilul care va creste sub influenta unuia sau a celuilalt dintre pârinti va fi un individ social handicapat PE VIATÂ!!!
Doamna incearca sa ne duca unde are interesul, de exemplu poate sa ne spuna in cei 3 ani cat s-a judecat pe amaratele acelea 2 ore de program s-a respectat acest program dupa ce s-a decis in fond? Intreb caci sentintele la minori, chiar daca nu sunt inca definitive sunt executorii!!!Adica chiar dupa ce s-a decis in fond si s-a facut apel pana se judeca apelul trebuia sa se respecte programul.Nu cred ca s-a facut acest lucru.
In acei 3 ani tatal s-a nu a mai rezista si acum plateste polite,cand s-a intors si avazut ce face copilul, a cedat, a mers la excutor, acum doamna plateste cate 800 ron, urmeaza probabil penalitati si 3 tipuri de plangere penala.
Ca sa fiu rautacioasa doamna, de ce credeti ca, copilul nu-l cunoaste pe tata? Fiindca de la 3 ani când ati divortat + 3 ani cat tatal a fost plecat dvs trebuia sa-i spuneti copilului, ca doi adulti s-au iubit si au decis sa se desparta.Ca parintii au divortat, nu el a divorat de tata si mama.Chiar daca tatal e fost plecat, i-a trimis ceva sau nu, poate nu a putut si a facut foamea cum fac 90% din cei care pleaca de foame in strainatate, tatal lui il iubeste si va fi langa el atat cat va putea când va putea.
Stiu si eu imi cresc fata 80% singura, dar asta nu inseamna ca daca tatal a fost betiv curvar si m-a batut pe mine nu este tatal copilului meu.Daca cu mine nu am avut sanse lasati-l sa fie tatal copilului când poate.
Deci incurajati copilul sa-si vada tatal, sa stea cat mai mult nu 2 ore ca nu e program de vizita la penitenciar, e program de relatii personale, dublati-l inzeciti-l caci e pentru copilul vostru.
Deci impacarea e cea mai buna solutie, vrei nu vrei e si el parinte, lasa=l 10 ore 24 ore, incurajeaza=l, pregateste vizita, ce frumos mai ai 4 zile pana vine tati, 2 zile, ce o sa va distrati, ce ma bucur, dar daca te strambi când vb de taica-su copilul il va respinge ca sa te satisfaca pe tine....
danielleu
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
E vreun admin pe aici? Eu propun sa se restranga dreptul userilor de a raspunde si a comenta pe langa subiect dupa propriile frustrari. Sa se dea un test inainte de a avea dreptul de a raspunde, sa se ceara niste diplome de studii, adeverinte, teste psihologice.