avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Se scoate la licitatie 1/2 dintr un imobil pentru o datorie cesionata la o firma de recuperare de catre un executor judecatoresc exista si o ipoteca bancara cu interdictie de vanzare si grevare la alt executor care are o creanta mai mare ca si prima de la firma de recuperare daca se vinde imobilul la pretul oferit de evaluator banca nu poate recupera valoarea ipotecara ce se intampla daca cumpar cota de 1/2 si banca nu recupereaza datoria din ipoteca mentionez ca si datoria de la firma de recuperare este cat pretul cotei apartamentului ca adjudecatar se sterge il cumpar liber de sarcini? banca cu ipoteca ce va face?
Cel mai recent răspuns: constantin17 , utilizator 13:01, 6 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
credtorul cesionar chirografar nu va obtine pretul de vnzare a cotei de 1/2 din imobil, ci creditorul ipotecar-banca- avand rang preferential. Executorul care liciteaza nu isi va retine decat chetuielile de executare, iar restul pretului il va pune la dispozitia bancii. Bunul imobil cumparat prin aceasta procedura, a cexecutarii silite, se vinde liber de orice sarcini
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Executare bun cu ipoteca Timset Timset Am o casa ce am cumparat-o cu ajutorul unui credit si are o ipoteca de 140.000Euro. Datorita crizei, bunul nu mai are valoare de piata nici de ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)