avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass in declaratia 212 venit din dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass in declaratia 212 venit din dividende

Buna seara,
Am o societate la care unul din asociati este si pensionar, In anul 2017 a ridicat dividende in val de 35724 lei. Deoarece depaseste plafonul de 22800 lei,va trebui sa-i completez formularul 212.
Intrebarea mea este,la ce fel de venit trebuie sa completez,pt ca in formular la categ de venit,nu gasesc nimic legat de dividente sau dobanzi.Va multumesc pentru sprijin
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cocoranum , utilizator 19:22, 10 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
nu va suparati,am intrat pe form 212 si cred ca la categoria de venit eu nu gasesc venituri din investitii,pot sa l trec col10.Transferul titlurilor de valoare și orice alte operațiuni cu instrumente financiare, precum și transferul aurului financiar
este ok?
va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
dna va multumesc pentru ajutor
mai am o intrebare:
in cazul unei persoane care in anul 2017 a avut venituri din conventie civila,cred ca si ea,va trebuii sa depuna formularul 212.

inca o data va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass ptr tranzactii bursiere/dividende cand esti salariat roflorin roflorin Buna ziua, Avand in vedere noua legislatie bogata in articole, as dori sa stiu in mod clar daca ptr o persoana salariata cu norma intreaga (care deja plateste ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa depun o alta declaratie pentru dividente ? fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)
Impozit, cas , cass pe dividente ? alex5 alex5 Buna ziua, aud tot felul de discutii pe tema noilor prevederi legislative dar nu mi-e clar : in cazul unui salariat normal cu contract de munca pe termen ... (vezi toată discuția)