avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract PFA cu plata la ora în IT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract PFA cu plata la ora în IT

In cazul unui contract PFA cu plata la ora veniturile lunare nu sunt fixe ? Sau firma poate sa nu te plătească pentru toate cele 8 ore chiar daca faci factura pe 8 ore ?
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 12:44, 11 Iulie 2018
Buna ziua! In situatia Dvs. eu inteleg ca ar exista un contract de colaborare intre PFA-ul Dvs si o firma, iar nu un contract individual de munca. Ar trebui analizat in amanunt contractul pe care Dvs. l-ati semnat si numarul de ore prevazute pe zi/luna/saptamana pe care trebuie sa le efectuati pentru firma. Totodata, consider ca daca se efectueaza 8 ore/zi, acestea trebuiesc a fi dovedite si implicit platite. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare - pf sau srl/pfa? BaciuRobert BaciuRobert Buna ziua, situatia sta in felul urmator. Sunt persoana fizica, fara vreo firma deschisa. Recent voi incheia un contract de colaborare cu o firma din ... (vezi toată discuția)
Colaborare intre intreprindere individuala si pfa cflorin24 cflorin24 Buna ziua , sunt titularul unei I.I. impozitare sistem real. 1. Ce implica colaborarea cu o PFA ? ( as dori sa angajez pe postul de vanzator - comert cu ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare la un pfa heidi88 heidi88 Buna ziua! Am o mare nedumerire in ceea ce priveste un contract de colaborare pe care as dori sa il inchei. Tata nu ma sfatuieste sa il inchei ca imi spune ca ... (vezi toată discuția)