avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post studii medii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post studii medii

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr o problema. Institutie publica, un angajat pe studii medii doreste sa i se transforme postul din medii in post cu studii superioare( are facultate doar ca specializarea nu este potrivita pt postul respectiv si postul nu necesita o persoana cu studii superioare). Ce baza legala sa folosesc pt a intocmi documentul de refuz? Trebuie sa il prezint sefului...Ma poate ajuta cineva cu un model? Mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 14:28, 11 Iulie 2018
Cam greu de intocmit pe Forum asa ceva.

Motivatia este ceea ce ati mentionat dvs ....vedeti si Clasificarea Ocupatiilor din Romania ce prevede la studiile acelui post.
Contractual? Funcționar public? Pentru că temeiul juridic este diferit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoașterea studiilor Andreeaura Andreeaura Buna ziua,sunt arhivar într-o instituție publică postul a fost scos la concurs cu studii medii.intrebarea este sub ce forma se poate să mi se recunoască ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual Erdey Klara Erdey Klara Sunt directorul unei institutii publice. La institutie am avut 4 soferi, personal contractual, din care 3 au terminat anul trecut liceul si pentru ca numarul ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)