avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizică și verbală nesancționată de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizică și verbală nesancționată de poliție. Vreau să depun plângere penală, așa se va soluționa cazul?

Buna ziua,

As dori sa stiu cum sa procedez cel mai repede si eficient in cazul in care ieri in statiunea mamaia, am cumparat de la o terasa cateva bauturi, in cele din urma a venit patronul si a refuzat sa ne lase sa luam bauturile (pahare plastic) bere la doza pe plaja.

Pe scurt, am chemat politia care nu a facut nimic decat sa ia cateva date. Dupa cca. 10 minute in timp ce politia pleca de la fata locului patronul ma agresat fizic si apoi si verbal. Am primit pumni dupa ceafa si in barbie si a refuzat categorit ca nu pot sa iau bauturile pe care eu le-am platit. Mentionez ca nu am avut nici un fel de altercatie cu nimeni la restaurantul respectiv, patronul a aparut dintr-o data, Am chemat politia a 2 a oara (probabil e vorba de o spaga, pentru ca politia nu a mai venit la restaurant mau chemat sa stam de vorba in fata unui hotel care era undeva la 40 de m de locul unde am fost agresat si probabil ca se numeste (furt) faptul ca nu mi-a dat produsele pe care eu leam platit cu amicul meu. Am martori, atat politia cat si pe amicul meu.

Vreau sa depun o plangere penala pentru agresiune verbala si furt calificat (ma pagubit de o suma relativ mica, dar asa mica cum este erau bani mei).
P.S mentionez ca in momentul in care patronul a venit si "mi-a carat pumni in cap" a venit si tot personalul lui si stateau in pozitie de "garda sa zic asa: in spatele lui.

Vreau sa se solutioneze cazul acesta, si doresc un avocat sa ma reprezinte, dupa ce depun si plangerea penala. (Dupa agresiune am plecat de la acel restaurant si miam dat seama ca imi lipseste si portofelul) care cu singuranta a fost pe masa/tejghea si cineva la sustras)

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: precious007 , utilizator 16:18, 14 Iulie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amgajati -va un av din Constanta pt a va reprezenta desi este posibil ca onorariul sa fie mult mai mare decat paguba.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Dl. Niculescu

Cu siguranta onorariul ar fi mai mare decat pagubele. Eu am pierdut o zi sau chiar poate 2 de munca din cauza durerilor cervicale si dureri maxilare, am cheltuit deja bani sa ma deplasez si sa platesc servicii medicale. Nu cred ca e cazul unui certificat medico-legal dar totusi dupa cum am mentionat vreau sa fie sactionat si sa primesc daca se poate daune morale.

Dar pe de alta parte, vreau sa cer daune morale si sa fie sanctionat patronul asa cum se cuvine. (amenda puscarie nu ma intereseaza, trebuie sa plateasca).
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
precious007, utilizator
Buna ziua,

Inca o data va multumesc mult pentru raspuns. In cursul zilei de ieri am depus o plangere penala la politie. Am inteles ca daca ma reprezint ca parte civila in proces. In acest caz nu mai exista nici o sansa de impacare pe cale amiabila? In nici un caz nu doresc sa discus altfel decat atat, sa se solutioneze cazul pe cale legala.

Daca se poate sa imi spuneti, in ce moment trebuie sa apelez la un avocat, nu am avut niciodata un caz similar si nu gasesc informatii pe internet?

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana agresata grav de 3 persoane ZeroDoi ZeroDoi Buna Seara, vreau sa va prezint un caz si sa imi spuneti ce parere aveti si cum credeti ca o sa se termine acest caz.( cine o sa castige defapt ). Persoana ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt calificat oeview oeview Buna ziua, In data de 01 ian 2013, Am fost agresat de un individ care sustine ca este politist. Am primit doi pumni in zona fetei, pus pe burta si ... (vezi toată discuția)
Client indezirabil coca_ab coca_ab pot sa-mi rezerv dreptul de a nu mai servi un client care este recalcitrant in mod repetat atit cu personalul cit si cu ceilalti clienti,aducind prejudicii ... (vezi toată discuția)