avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul meu ma amenință
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul meu ma amenință

Buna!Am o problema foarte grava și as avea nevoie de câteva răspunsuri.Locuiesc in Germania impreuna cu soțul și fetita noastră.Eu si soțul meu nu ne mai intelegem deloc bine de aproape 1 an de zile, ba mai mult cred ca are probleme psihice sau de comportament(nu pot exact sa îmi dau seama).De fiecare data cand ii spun ca nu mai vreau sa fim impreuna dearece nu mai merge si nu este un mediu potrivit pentru creșterea fetiței ma amenință ca se omoară ba mai mult a și încercat.Au fost multe dați când i-am luat cuțitul din mâna, prelungitoare, catere, sau cioburi.Ma sperie foarte tare deoarece in primele dați credeam ca sunt lucruri făcute doar pentru”manipulare”, dar se pare ca acestea au devenit cât se poate de serioase.Nu doar o joaca(stiu ca nu o pot numi așa).Trecand peste fazele cu”ma omor” a trecut la lucruri mult mai urate, ma amenință cu fetita!Ca o sa plece cu ea, o sa se arunce in ceva și fel și fel de lucruri urate:).Eu vreau sa divorțăm, dar el nu vrea sa audă nici in ruptul capului.Nu inteleg ce mai vrea omul acesta de la mine.Este violent cu mine fizic cât și verbal, ma minte, ma amenință și multe alte lucruri urate:).Nici ca tata nu îl pot numi ca fiind un exemplu.Eu lucrez pana seara, vin acasa, îl gasesc pe drum, mort de beat și fetita in casa singura in casa, dormea!Ce pot face in situație de fata?Cum sa procedez?Eu sunt intr-o tara straina, nu cunosc legile de aici!Va rog dacă ma puteți ajuta cu un răspuns as fi foarte recunoascatoare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:51, 17 Iulie 2018
Bună dimineață,

Nu are cum să vă ajute nimeni dacă nu faceți dvs. ceva. Mergeți la poliție și reclamați situația. Înregistrați-l când vă amenință să aveți probe. Mergeți la spital să luați certificat medico-legal dacă vă bate.. În România există procedura ordinului de restricție, dar dacă dvs. nu îl cereți și nu aveți probe, nu vi-l dă nimeni. Cu legile de acolo vă poate ajuta un avocat de acolo, sau poliția..
Dacă trăiți în Germania acolo trebuie să rezolvați problemele.
Si divorțul tot acolo se va judeca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate să-l decada din drepturile părintești pe fostul soț Elena stefan 2 Elena stefan 2 Buna ziuA sunt căsătorită din 2016 cu soțul meu in urma căsătoriei avem și un copilaș problema este ca eu secând am rămas însărcinată in 4 luni ... (vezi toată discuția)
Rog sfat/ajutor cu privire la o reclamatie penala georgianaiuliana georgianaiuliana Ma numesc Georgiana si am o mare problema.Avem in fata blocului un magazin care si-a schimbat patronii acum un an.Ca si inainte am continuat sa iau pe datorie ... (vezi toată discuția)
Ajutați-mă, vă rog: fostul soț m-a dat afară din casă cu copil cu tot. am uzufruct viager pe imobil, ce pot face în această situație? Simo Maria Simo Maria Bună ziua. În urma cu 13 ani mi am cunoscut soțul. . În 2006 am născut o fetita care acum are 11 ani. În 2009 am cumpărat o casa în satul unde locuiesc ... (vezi toată discuția)