avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rambursare pret bilet avion
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rambursare pret bilet avion

Am cumparat un bilet avion la compania Vueling prin compania eSKY si am facut si polita de asigurare la aceeasi firma pentru anulare zbor. Mi s-a furat cartea de identitate si am anuntat compania de asigurari acest lucru. Raspunsul lor a fost ca aceasta companie Vueling nu ramburseaza banii . Mentionez ca in polita de asigurare la termeni si conditii , scrie clar ca seramburseaza costul biletului in cazul in care sunt furate actele de identitate , nemaiputand face deplasarea in alta tara. Ce pot face in cazul acesta ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 14:32, 17 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu vor de buna voie sa respecte prevederile contractuale apelati la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supra-rezervarea: îmbarcarea dvs. nu este nicodatã garantatã ! legalmgm legalmgm Ai bilet de avion, ai toate documentele necesare si suficiente in regula (CI sau paşaport, etc.), te duci la aeroport, te prezinţi la timp pentru control si ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)