avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Buna ziua. Va rog , cum se procedeaza daca un cadru didactic a primit vouchere de la 2 scoli , dintr-o eroare de comunicare ? Ce ar trebui sa faca unitatea de la cere nu trebuia sa primeasca?
Cel mai recent răspuns: alina-cristinela , utilizator 12:06, 25 Iulie 2018
Nu. Are completare de normă in altă unitate. A primit voucherele de la unitatea unde este titulara, unde are norma de baza. Dar si unitatea unde isi completeaza norma , din greseala , a cuprins-o la vouchere. Deci, ce poate sa faca unitatea unde isi completează norma , in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta Lps ped Lps ped Buna ziua, Am primit banii cu destinatia vouchere de vacanta. As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste acordarea voucherelor de vacanta, ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea legii in invatamant alex1333 alex1333 Sunt cadru didactic , titular in doua unitati , iar la una dintre ele am ramasa fara ore, deci in completare de norma, primita la cealalta unitate la care sunt ... (vezi toată discuția)
Care este statutul contr.munca daca este titular in doua scoli completeanza norma in a treia scoala,pe perioada de un an scolar? , alb_gabi alb_gabi Un cadru didactic titular in doua scoli Gr.Sc.\"Grigore Moisil\" Deva - 1/2 norma si C.T.Energetic Deva -1/2 norma, ramane fara norma de la Grigore Moisil si ... (vezi toată discuția)