avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am terminat facultatea in iulie 2017. Din ianuarie 2018 pana in iunie 2018 am fost angajata. Din iunie nu am mai lucrat, dar tocmai am aflat ca sunt insarcinata.
Daca ma inscriu la master anul acesta, exista posibilitatea sa primesc indemnizatia pentru crestere copil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lusa1 , utilizator 08:39, 23 Iulie 2018
Care este data prezumata a nasterii ?
Aprilie-mai 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Ionut 21 Ionut 21 Bună ziua! Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai 2019. Pot beneficia de concediu de creștere a copilului dacă în ultimii 2 ani anteriori ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mama studii superioare Teeaa Teeaa Buna ziua! Daca mama a absolvit facultatea in perioada 2012-2015. Un an pauza, apoi a inceput studiile pentru master 2016-2018 si acum e insarcinata in 11 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)