avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii AFM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii AFM

Imi spuneti daca toate firmele au obligatia depunerii declaratiilor la AFM , chiar completate cu 0, indiferent de domeniul de activitate? Multumesc tuturor celor care ne ajuta.Miauca
Cel mai recent răspuns: adina_geo , utilizator 14:47, 8 Iunie 2011
Am si eu o nelamurire.Firma careia ii vand materiale nemetalice reciclate ,colectate de la persoane fizice,mi-a cerut sa scad 3% mediu din factura pe care o emit eu,platindu-mi ei cei 3% la fondul de mediu.Ceea ce nu inteleg eu este ca am primit de la AFM o instiintare ca nu am fost inregistrata in baza lor de date cu nici o declaratie ca platitoare la fondul de mediu,desi in instiintarea trimisa de ei figurez cu datorie 0.00ron.Intrebarea mea este:ce s-a intamplat cu cei 3% retinuti din factura?Ma pot eu justifica cu facturile?va multumesc anticipat pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe ambalaje de desfacere hipland hipland Buna, importam pung pentru panificatii. Desfacere, ambalare paine, crornuri a.m.d. Cum se calcueaza \"ecotaxa\"? Se plateste ecotaxa?#-o (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru deseuri din ambalaje loremaria loremaria Suntem o firma care comercializam materiale de constructii si am vrut sa stim daca trebuie sa platim o taxa de mediu pentru deseurile din ambalaje sau putem sa ... (vezi toată discuția)