avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de munca determinat si concediu de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de munca determinat si concediu de crestere copil

Buna ziua! Daca in acest moment mă aflu in CCC iar in septembrie mă angajez în învatamant cu contract de 12 luni, pot reveni iarasi in CCC din luna noiembrie? Dar odata ce am suspendat contractul determinat,ma mai pot intoarce la munca? (De exemplu: mă angajez în septembrie, în noiembrie raman în CCC si ma intorc la munca in mai pe acelasi contract)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
rody_pinti, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 28 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate reveni in CCC.

Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediul de crestere a copilului inainte de termen caminante caminante Buna ziua, am nascut pe data de 30 mai 2012 si mi-am facut cerere pt concediu de crestere a copilului pe o perioada de doi ani. As vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Deliaew Deliaew Se dă următoarea situație: Momentan sunt în CCC, în luna mai copilul va împlini 2 ani. Nu mă voi putea întoarce la locul de muncă pentru că ... (vezi toată discuția)
Ccc Andra2806 Andra2806 Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc! (vezi toată discuția)