avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri incheiere atestare engleza
Discuție deschisă în Traduceri

incheiere atestare engleza

buna ziua,
poate vreun traducator sa ma ajute cu un model de incheiere de atestare in limba engleza?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 13:12, 30 Ianuarie 2010
deltra a scris:

eu am avut ZECI sau SUTE de acte pe care a trebuit sa le relegalizez pe banii mei (multe din ele) in aceasta vara pentru ca Oficiul pentru Straini unde merg cetatenii straini cu traducerile furnizate de mine (in speta : chinezii)
delia motoasca

intrebare matematica:

Teoretic la al catelea set de documente, fiecare a cate 10 sau 100 de traduceri "re-legalizate pe banii dvs" v-ati dat seama, ca toate seturile anterioare, fiecare de cate zece sau o suta de documente au fost re-facute pe banii dvs? :sorry:

mai nou notarul are copie dupa original in arhiva asa ca....
(poti sa te dai si peste cap)
dar.... e mai bine sa nu incerci sa te dai

Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
ContSters83715, utilizator
As avea nevoie si eu de un astfel de model de incheiere, insa tradus in limba franceza. Va multumesc anticipat
e foarte interesant de comparat
incheiere traducatorului prevazuta in legea straina, raportat la traducerea incheierii facute de traducatorul roman din romana in limba straina (dar trebuie cautata legea traducatorului din tara respectiva....intai)
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Charta traducatorului elena138 elena138 Are cineva textul Chartei Traducatorului (aprobată de Congresul de la Dubrovnik din 1963,şi modificată la Oslo, la 9 iulie 1994)? Multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii in engleza?! camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii( pentru elaborarea unui plan de afaceri) in limba engleza? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pastele catolic / easter Ovidiu Slimac Ovidiu Slimac Fie ca harul și bucuria Inaltarii lui Christos să fie cu voi toți ! [i]May the grace and joy of the Risen Christ be with you all ! [/i] Paștele ... (vezi toată discuția)