avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturasi de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturasi de salariu

Buna ziua,
Cum pot dovedi in urma unui control ca eu am dat fluturasii de salariu angajatilor?Este corect daca salariati semneaza pe fluturasii de salariu precum ca i-au primit,iar acest exemplar cu semnatura se va pastra la contabilitate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:36, 5 Noiembrie 2009
Fluturasii de salariu se intocmesc in doua exemplare.Un exemplar i se innmaneaza salariatului , iar celalalt semnat de catre salariat se va pastra la contabilitate/resurse umane.
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs. trebuie sa dovediti plata drepturilor salariale cuvenie,cash-stata de salarii sau card-extras de cont.

Fluturasul este o instiintare despre, calculul drepturilor si obligatiilor salariale, efectuat pe luna in curs.
Daca nu este specificat in Regulamentul intern ca se listeaza in doua exemplare,unul la salariat si unul cu semnatura la HR/payroll nu este obligatoriu.

Cum a-ti rezolva problema cu al doilea sexemplar semnat daca ati avea mii de salariati si in toata tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu mnd mnd Buna ziua, In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si ... (vezi toată discuția)
De ce nu semneaza stat de plata? ionny ionny ceea ce nu inteleg este de ce nu semneaza stat se plata din moment ce are CIM,avand in vedere faptul ca firma are doar 2 angajati?iar angajatorul refuza sa-i ... (vezi toată discuția)