avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatie CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatie CNSC

Buna ziua,
Cu intelegeti dvs urmatoarea problema.In cadrul unei proceduri de licitatie deschisa pt atribuirea unui contract de achizitie publica, comisia de evaluare a solicitat unui ofertant clarificari, in termenul de furnizare a acestor clarificari fiind de 3 zile.Ofertantul transmite in termenul solicitat, partial raspunsuri la aceste clarificari, mentionand ca celelalte raspunsuri au fost transmise prin posta, intrucat contin documente in original.Astfel, celelalte raspunsuri la clarificari au ajuns dupa termenul solicitat, drept pentru care oferta a fost respinsa ca neconforma.
Ofertantul face contestatie, invocand faptul ca ei au furnizat toate datele in termen util, intrucat data la care au trimis aceste raspunsuri se incadreaza in termenul solicitat, chiar dk la autoritatea contractanta acestea au ajuns ulterior datei solicitate.
Cum interpretati dvs?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana_ludmila , utilizator 11:16, 9 Noiembrie 2009
Are dreptate ofertantul. Probabil va castiga contestatia.
Are perfecta dreptate ofertantul respectiv. daca data postei (stampila) este in termenul de 3 zile, atunci documentele respective sunt transmise in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare de clarificari adina83 adina83 In urma solicitarilor primite de la autoritatea contractanta stipulate in porcesul verbal de deschidere a ofertelor, acolo s-a specificat ca in ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedurã Andreea_F Andreea_F Bună ziua! Vă solicit nişte sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Firma unde lucrez a participat la o licitaţiei deschisă, pentru atribuirea ... (vezi toată discuția)
Ofertare numar ore manopera voicristconstruct voicristconstruct In cadrul unei proceduri de atribuire cerere de oferta cu criteriul de atribuire [pretul cel mai scazut], s-a ofertat un numar de ore manopera mai mic,stiind ... (vezi toată discuția)