avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Start up nation 2018
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Start up nation 2018

Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu un link pentru programul start up nation 2018? Am căutat peste tot dar am găsit doar reclame.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:54, 30 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti gasi pe siteul ministerului mai multe informatii: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
ContSters487475, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată nu se știe când începe, potrivit declarațiilor din presă se pare că undeva în toamnă. Urmăriți pagina oficială, cea de pe site-ul ministerului:
[ link extern ]

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat lucrează în această perioadă la elaborarea Ghidului de bune practici care va fi lansat o dată cu publicarea proiectului procedurii de implementare a schemei de minimis pentru ediția 2018 a programului Start-Up Nation, in versiune actualizata.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființez un srl pentru proiect in start up mihaialexandru0810 mihaialexandru0810 Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de ... (vezi toată discuția)
A intrat in vigoare vreo ordonanta care prevede obligarea vanzatorilor de fier vechi de a-si face card bancar? gigelas gigelas Buna ziua, Stie cineva,cu certitudine,daca a intrat in vigoare vreo ordonanta care prevede obligarea vanzatorilor de fier vechi,de a-si face card bancar ... (vezi toată discuția)
Aparatura foto/studio foto MateiFlo MateiFlo Din cate stiu si din cate am vazut pana acum,se pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru crearea unui studio foto.Adica achizitionare aparatura si ... (vezi toată discuția)