avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fără autorizatie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fără autorizatie

Lucrez particular in construcții fara autorizație, ce pot pati daca sunt prins, multumesc
Cel mai recent răspuns: TOTAL FISCAL SOLUTIONS , Consultant fiscal 07:33, 3 August 2018
Din punct de vedere friscal, activitatea pe care o prestati, in felul in care o prestati, constituie infracțiune prevăzuta de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, cu modificările ulterioare - art. 9:

"(1) Constituie infracţiuni de evaziune fiscală şi se pedepsesc cu închisoare de la 2 ani la 8 ani şi interzicerea unor drepturi următoarele fapte săvârşite în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale:
...
b) omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate;"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclararea facturilor... andree2014 andree2014 Buna ziua...sper ca ma poate ajuta cineva cu o intrebare!!!Firma unde lucrez nu a inregistrat toate facturile emise de catre furnizori,acest fapt constituie ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara emitere factura fiscala georgiana.td georgiana.td Buna ziua . In urma cu doi ani , cumnatul meu , asociat unic intr-un SRL ,a facut o vanzare de produse ( papetarie) , fara sa emita factura fiscala sau bon de ... (vezi toată discuția)
Cesiune societate/ ce raspundere mai are vechiul administrator??? edys_cafe edys_cafe Daca o societate este cesionata, se preda active/pasive, descarcare/predare de gestiune/acte , ce raspundere mai are vechiul administrator??/ Mentinez ca la ... (vezi toată discuția)