avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am doua nume la baiat si vreau sa scot un nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am doua nume la baiat si vreau sa scot un nume

Baiatul meu are doua nume si vrea sai scot unul ce pot sa fac unde trebuie sa merg .cat ma costa si cat dureaza schimbarea multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:53, 3 August 2018
Puteți face asta pe cale administrativă la primaria unde este înregistrată nașterea. Nu va costa nimic dar trebuie si acordul celuilalt parinte
În plus, este imperios necesar să motivați cererea.
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea copilului roman nascut in strainatate mada05 mada05 Buna ziua am o fetita de 10 luni nascuta in italia nu sunt casatorita legal dar si eu si tatal fetitei suntem romani in august vrem sa ii facem actele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Sonjaa Sonjaa Eram casatorita cand am ramas gravida intre timp pana am nascut am divortat dar automat eu mi au pus copilul pe numele fostului sot cum as putea sa iau copilul ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu certificatul de nastere al copilului meu ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. Cu ce sa dovedesc ca prenumele copilului meu se scrie altfel,decat cel pe care este scris in registru de stare civila.Prenumele copilului este de ... (vezi toată discuția)