avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Buna ziua,

Mama ar vrea ca la pensionare sa opteze pentru jumatate din pensia tatalui meu, care lua la momentul decesului undeva la 2200 lei in 2015. In ultima vreme a tot crescut punctul de pensie, jumatate din pensia tatalui pentru mama va fi 1100 sau jumatate din puncte actualizare la valoarea punctului de pensie in momentul acela?

Va multumesc pentru atentia acordata!
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 11:56, 5 August 2018
Cel mai bine ar fii sa intrebe la casa de pensii unde este arondata cu domiciliu din buletin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie alimentara diana_sal diana_sal calcul pensie alimentara buna ziua! daca sotul meu plateste deja 2 pensii alimentare pt doi copii, fiecare de cate 550 lei , copilul meu, in urma ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pt sotul supravietuitor se indexeaza? Anca Veturia Coca Anca Veturia Coca Buna ziua, Am apelat la dumneavoastra pentru ca la Oficiul de Pensii este imposibil. Mama mea a optat pentru pensia de urmas in 2004 dupa moartea tatalui ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare lukas_ok lukas_ok tatal meu a decedat acum 2 ani,in momentul decesului era disponibilizat de 3 saptamani,,,iar mama nu avea nici un venit,si nu mi sa dat ajutor de deces,,acum ... (vezi toată discuția)