avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot primi despăgubiri dacă mi s-au furat obiecte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot primi despăgubiri dacă mi s-au furat obiecte personale din bagajul de cală?

Dupa un zbor direct am ajuns acasa si am observat ca mi-a fost deschisa o cutie in care aveam bijuterii si ceasuri, iar toate acestea au disparut. Cutia era complet goala. In schimb, am gasit o manusa ca cele folosite de muncitori in bagaj. Nu am bonuri de la obiectele furate, dar intrebarea mea este daca prezenta manusii m-ar putea cumva ajuta sa dau de cei responsabili si sa primesc despagubiri. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Dupa o intamplare asemanatoare si dupa ce am vazut cum se poate deschide fermoarul unei valize incuiate cu lacat cu un simplu pix si cum il inchid la loc fara sa ramana vreo urma (uite aici filmulet) eu folosesc sigilii de bagaje cu numar unic de identificare. La check-in aplic sigiliul in prezenta operatorului, fac fotografie la numarul de identificare si asa, in caz ca cineva rupe sigiliul am dovada efractiei (pentru ca sigiliul nu se poate inlocui) si a bunurilor aflate in bagaj si pot formula plangerea pe loc, de la banda de bagaje, chiar fara sa ating bagajul :). Sigiliile se gasesc de cativa ani si in Romania sub denumirea de Travel Seal, costa undeva pe la 1 euro sigiliul ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o mare rugăminte la dvs. am cumpărat bilet de ... marele torino marele torino Bună ziua. Am o mare rugăminte la dvs. Am cumpărat bilet de avion cu un bagaj în plus pentru cala. Am un zbor cu o escala de 4 ore. Am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)
Bagaj pierdut, ce am de facut daca nu il recuperez? 695 695 Zborul companiei aeriene a fost intarziat cu 2 ore. La destinatie pe aeroportul din o alta tara dar europeana, se anunta ca este o greva spontana a societatii ... (vezi toată discuția)
Reclamatie wizz air DMAR DMAR Buna imi poate spune cineva ce daune pot cere de la companie dupa urmatoarea situatie Buna ziua!Am avut zborul la data de 25.12.18 cu destinatia Kharkiv..Sunt ... (vezi toată discuția)