avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Documentatie Site + impozit venit bitcoin
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Documentatie Site + impozit venit bitcoin

Buna ziua,

As avea nevoie de o documentatie in privinta unui site online si impozitul pe venit din bitcoin. Nu sunt niste intrebari foarte dificile, lucruri elementare.

Doresc sa discut in privat, la telefon, sau mail contra cost.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:48, 23 Ianuarie 2019
Valabil de la 20 ianuarie 2019
Impozitul pe venit datorat se calculează de către contribuabil, pe baza declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice prin aplicarea cotei de 10% asupra câştigului din transferul de monedă virtuală.
Câștigul din transferul de monedă virtuală se determină ca diferenţă pozitivă între preţul de vânzare şi preţul de achiziţie, inclusiv costurile directe aferente tranzacţiei.
Câştigul sub nivelul a 200 lei/tranzacţie NU se impozitează, cu condiţia ca totalul câştigurilor într-un an fiscal să nu depăşească nivelul de 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bitcoin cu taxe minime GeorgeLascaru GeorgeLascaru Buna ziua, Detin niste Bitcoini din 2010 cand pretul era foarte mic si as dori sa ii vand pe o cale legala, dar astfel incat taxele pe care le voi plati sa ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit tranzactionari criptomonede mtanislav mtanislav Buna ziua, Conform noului cod fiscal: (2) Impozitul pe venit datorat se calculează de către contribuabil, pe baza declarației unice privind impozitul ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)