avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conducere fara permis
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conducere fara permis

Buna ziua!Sotul meu a facut o gafa colosala...am mers la un gratar in familie si a vrut sa mute masina undeva la umbra..ea fiind in drum(pe un drum laturalnic)..in timpul acesta o masina de politie l-a oprit si l-au luat la prelevare sange...el consumand 4 beri si neavand permis de conducere.Precizez ca este la prima abatere.ce putem face?angajam un avocat?Am inteles ca i s-a intocmit dosar penal...Ajutoor!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:29, 7 August 2018
Politia comunitara este acum politia locala.
Daca ati apelat deja la avocat este ok, va face demersurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta acest proces verbal? Samoschi Samoschi Reținerea permisului Petru 90 de zile pentru alcool 0,12Mg/L Și 9puncte amendă=1305 lei? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Etilotest drager 7410 Mayr Mayr etilotest marca Drager 7410 este omologat in Romania?- cum soluționeaza curtea de apel in cazul ca nu este omologat , cu aceasta motivație , un caz sub ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)