avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amplasare casute mobile fara autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amplasare casute mobile fara autorizatie

Buna ziua,
doresc sa amplasez intr-o curte (380 mp), in care exista deja o cladire, in zona urbana, 3 case mobile (un fel de rulote, putin mai mari, construite din lemn, cu inaltime relativ mica), legate la utilitatile publice existente deja pe teren, pe care urmeaza sa le inchiriez in regim hotelier. Intrucat regimul acestor structuri este detul de neclar, cei de la primarie le asimileaza cu constructiile definitive, cu fundatie. Am incercat sa discut cu dansii, dar nu accepta alternative / explicatii, etc ... Suprafata cladirii existente + cea a celor 3 casute mobile depaseste POT-ul maxim admis (35%), ajungand undeva la aproximativ 50 %, in plus nu am cum sa respect retragerile fata de proprietatile vecine impuse prin PUG.
Drept urmare, intentionez sa le amplasez fara autorizatii sau alte formalitati.
Care sunt cele mai aspre sanctiuni pe care pot sa le primesc? Ce se intampla daca sunt somat sa le mut, dar refuz?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cu stima,
Bogdan.
Cel mai recent răspuns: bogdan.sb , utilizator 09:13, 19 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt obisnuit cu forumuri unde membrii ofera toate informatiile gratuit, pe subiectele dezbatute, chiar daca sunt specialisti si risca sa piarda potentiali clienti.
Oricum, este bine de retinut ca exista "butonul albastru" pentru viitor.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru amplasare rulota BogdanGradinaru BogdanGradinaru Buna ziua! Pe un teren intravilan construibil amplasarea unei rulote in scopul utilizarii acesteia ca si locuinta, necesita avize sau autorizatii , gen ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)