avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare functipnar public
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare functipnar public

Sunt nascut pe 28 august 1953, este posibiĺ prelungirea contractului de munca in conformitate cu legea 156 2018 ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 7 August 2018
Functionarii publici nu au c.i.m., ci raport de serviciu.

Pe baza unei cereri formulate cu 2 luni înainte de data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare și cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice, funcționarul public poate fi menținut în funcția publică deținută maximum 3 ani peste vârsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a raportului de serviciu.

In speta, trebuia sa depuneti cererea deja.
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare Maria 14 Maria 14 Funcționar public aflat în concediu medical cod 14 neoplazii, solicită prelungirea raportului de serviciu începând cu data in care are varsta standard de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea activitatii unui functionar public dupa implinirea varstei standard de pensionare maria2021 maria2021 Cum se procedeaza in cazul unui functionar public care face cerere sa mai ramana 3 ani dupa implinirea varstei standard de pensionare? Inceteaza raprtul de ... (vezi toată discuția)
Pensionare functionar public VivieneV VivieneV poate primarul sa dispuna incetarea de drept a raportului de serviciu ptr un functionar public ce indeplineste conditiile standard de pensionare ptr limita de ... (vezi toată discuția)